TIL BRYLLUP I MOD

MOD har utrolig mange unikke og fleksible løsninger
til den bevidste mand, der vil gøre
et godt indtryk til det uforglemmelige bryllup.

Frederik og melissa

Jeg har handlet hos M.O.D i et par år og det agter jeg også at gøre i fremtiden. Robert og drengene leverer altid fantastisk service og en fair pris.

Jeg fik lavet mit bryllupssæt gennem Made-to-Measure løsningen, hvor det kun er din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvilket sæt du løber afsted med.

Designmæssigt tilfører M.O.D jakkesæt-looket væsentligt mere kant end de fleste andre udbydere på markedet. Så hvis du ønsker at købe et jakkesæt, men ikke vil ligne en bankmand fra Herning, synes jeg du skal kigge forbi M.O.D.

Daniel og Clara

I MOD fik jeg en super nærværende og stilbevidst betjening. Det er tydeligt at der er sans for detaljen, og jeg følte mig totalt forstået ift. hvilket look jeg gik efter! Super kvalitet og stærke priser.

De gav mig præcis det jeg ønskede og ledte efter, jeg fremstod som hvad jeg havde forestillet mig på den store dag. Lige fra jakkesæt til den skjorte jeg ønskede.

Er glad for jeg valgte at gå med MOD som dem der skulle lave jakkesæt til mit bryllup og kan kun anbefale at søge til dem. Ikke sidste gang jeg går til MOD, hvis jeg skal bruge et nyt jakkesæt.

Emil og nika

Jeg har været kunde hos MOD i lang tid, og det var derfor også naturligt at jeg henvendte mig hos dem, da jeg skulle bruge et friskt jakkesæt til mit forårsbryllup. 

Robert og sit kompetente hold af medarbejdere finder altid det helt rigtige sæt frem; man får det tilpasset, så det sidder som skræddersyet og så er det hele ydermere til en meget fornuftig pris.

At besøge butikken for at se på ny kollektion og få en sludder med MOD-folket er en positiv oplevelse i sig selv, som jeg varmt kan anbefale, hvis man alligevel er på udkig efter et nyt jakkesæt