Bæredygtigt design

Hos MOD tager vi hånd om miljøet. Vores skjorter er af økologiske
metervarer og vores klassiske og slidstærkedesigns
sikrer dit jakkesæt en lang levetid.

MADE TO MEASURE

Et Made To Measure (MTM) jakkesæt er et skrædder tilpasset suit. I modsætning til et skræddersyet jakkesæt, har MTM en kortere og enklere process. Ved hjælp af vores standard pasformer specificerer vi dine tilpassede mål, for at give dig den perfekte pasform. Du vælger herefter den metervare du ønsker jakkesættet skal laves i, samt de detaljer du ønsker der skal være. Når dit suit ankommer 4-5 uger efter, kommer du ind og prøver det på. Der vil vi i fællesskab kontrollere at alt er som ønsket.

Skal du til bryllup?
Du skal ikke være i tvivl om, hvilken beklædning du skal have.
Vi er her for at hjælpe dig, med at finde det perfekte jakkesæt og sørge for hurtig og skarp eksekvering.

Læs om alle vores metervarer her.

Gør det personligt

Skal det være broderet? Ønskes nogle bestemte knapper? Eller er det indeforet der skal have et bestemt mønster?
Vi kan lave 3-piece jakkesæt, smoking og custom skjorter.
Vi kan lave alt efter dit ønske, indenfor vores rammer.
Få broderet bryllupsdatoen ind i din jakke, vælg farven og mønstret i indeforret, knappernes farve, størrelsen og formen på reverset.
Vi samarbejder med nogle af de bedste metervarer producenter i Italien, England og Polen. Derfor kan du få det du ønsker, hvad end du ønsker uld, velour, stretch, med eller uden mønster.

KONCEPT

Hos MOD tror vi på at slidstærke tekstiler, high-end service, flexible løsninger og tidsløst og bæredygtigt design skal være muligt for alle. Derfor bestræber vi os på at give vores kunder den bedste oplevelse og de skarpeste priser på markedet.

Vi lægger vægt på at skabe den bedst mulige pasform til vores jakkesæt og valgt de helt rigtige kvaliteter der lever op til vores høje standarder.  M•O•D arbejder ikke med kortvarige trends, men med et vedvarende, tidsløst og klassisk design.
Hos M•O•D laver vi jakkesæt, sko, veste, skjorter og accessories som alle komplimenterer hinanden således at alle kombinationer matcher – På den måde sikrer vi dig et unikt og stilsikkert udtryk.

HISTORIEN OM MOD

MOD er en subkultur der startede i London i slut 50´erne og siden hen influerede moden i store dele af verden. Elementer af subkulturen inkluderede modebevidste mænd i skræddersyet jakkesæt, der lyttede til jazz, soul og power pop rock, kørte på vespa og gjorde oprør mod arbejderklassens førhen udtryksløse og monotome uniform. MODS var oprindeligt en lille gruppe af stilfokuserede unge mænd af arbejderklassen, som insisterede på at gå i tøj og sko der var skræddersyet til deres stil.
Bag denne subkulturs ideologi ligger værdier som ligestilling, bevidsthed, værdighed og egenrådighed. Derfor valgte Robert Esterajher, da han grundlagde MOD CPH denne association.

PRISER PÅ Service

Jakker
Ærmelængde: 250,
Jakkevidde: 250, 
Jakkelængde: 250, 
Skuldervidde 250, 
Nakkefold 200, –
Bukser
Bukselængde: 100,–
Fodvidde: 200, –
Taljevidde: 150, –

Vest
Vestvidde 125, –
Vestlængde 175, –
Skjorte
Skjorteærmelængde 150, –
Skjortevidde 150, –
Diverse
Ekspres 100, –
Knapper 30, –

Rens
Jakke 95, –
Bukser 75, –
Vest 75, –
Skjorte 25, –