Made To Measure

Hvad er Made To Measure (MTM)?

Made To Measure jakkesættet må ikke tages fejl af, som at være et skræddersyet jakkesæt. Made To Measure er en mere enkel proces. Det fungerer sådan, at du får en af vores standard pasformer på, hvorefter vi tager nogle mål ud fra den habit. Du vælger herefter den metervarer du ønsker jakken skal laves i, samt de detaljer du ønsker der skal være. 4-5 uger efter ankommer sættet, hvor du kommer ind og prøver det på, hvor vi fælles kontrollerer at alt er som ønsket.
Køb dit Made To Measure her.
Draper Habitjakke
Vi har flere muligheder indenfor made to measure. Her ser du et eksempel på en regular fit habitjakke med notch revers i en uld/stretch metervarer. Jakken er både bredere og længere end vores normale habitjakker. Designet er inspireret af 60’erne, hvor man gik i jakkesæt med større bredde og vidde. Denne jakke vil passe godt med vores MTM habitbuks model, “Belfort”.
Køb dit Made To Measure her.
Find din størrelse her.
Don Habitjakke
Her ser du et eksempel på en double breasted habitjakke med peak revers i en uld/stretch metervarer. Jakken kommer dobbeltradet, som vil sige at den har to rækker med knapper. Designet er inspireret af 30 – 50’erne. Denne jakke vil passe godt med vores MTM habitbuks, “Tony” eller vores normale habitbuks som kan findes på shoppen.
Køb dit Made To Measure her.
Find din størrelse her.
Roger Habitjakke
Her ser du et eksempel på en unconstructed habitjakke med notch revers i en uld/stretch metervarer. Jakken er unconstructed som vil sige at den kommer uden inderfor og skulderpudder. Det giver et mere casual look i forhold til vores andre habitjakker. Designet på habitjakken er godt til dig, som har lidt brede skulder og passer godt med stort set alle vores habitbukser. Denne jakke vil anbefales at få lavet med vores habitbuks model “Shelby”.
Køb dit Made To Measure her.
Find din størrelse her.
David Habitjakke
Her ser du et eksempel på en 3 knaps habitjakke med notch revers i en uld/stretch metervarer. Jakken kommer med 3 knapper og ses her på billederne med stofbetrukket knapper, men kan sagtens laves uden. Designet er inspireret af Englands 60’erne MOD stil, hvor man gik i jakkesæt der generelt sad mere tæt. Denne jakke vil passe godt med vores habitbuks model “Bowie” for at fuldende MOD looket.
Køb dit Made To Measure her.
Find din størrelse her.
Joe Habitvest
Her ser du et eksempel på en dobbeltradet habitvest med to paspolerede lommer, i en 100% uld metervarer og med en metalspænde på ryggen til at justere vidden. Vesten er dobbeltradet og vil sige den kommer med to rækker af knapper. Designet på habitvesten er med to rækker knapper, men kan sagtens laves som en normal habitvest.
Køb dit Made To Measure her.
Find din størrelse her.
Tony Habitbukser
Her ser du et eksempel på et par pinstripe Tony habitbukser, hvor fodvidden er designet bredere end normalt, i en uld/stretch metervare. Designet er inspireret af  1970’erne. Designet på habitbukserne er med høj talje og pinstripes, men kan sagtens laves i lav/normal talje og i et andet mønster eller helt uden.
Køb dit Made To Measure her.
Find din størrelse her.
Belfort Habitbukser
Her ser du et eksempel på et par Belfort habitbukser, hvor de er designet med mere vidde og seleknapper syet i. Designet på habitbukserne er inspireret af 1940 – 50’erne, hvor man generelt gik i bukser med mere vidde. Den bredere vidde giver et mere, old school gentleman look. Den bredere habitbuks er god til dig som ønsker et old school look. Disse habitbukser vil anbefales at blive kombineret med vores habitjakke model, “Draper”.
Køb dit Made To Measure her.
Find din størrelse her.
Shelby Habitbukser
Her ser du et eksempel på et par Shelby habitbukser i en stretch metervarer. De er lavet med metalspænder i hver side af bukserne til regulering af taljevidden og seleknapper syet i. Designet er inspireret af 1920 – 30’erne, hvor det var hver mands eje at bære bukser med seler.
Køb dit Made To Measure her.
Find din størrelse her.
Updating…
  • Ingen varer i kurven.