Metervarer

Hos M•O•D samarbejder vi kun med de bedste producenter af metervarer på markedet. Vi har leverandører fra England som har mere end 300 års samlet erfaring på området, Italien hvor de anderkendte Vitale Barberis Canonico har rødder og lavet metervarer siden 1663 og JOZWIAK Poznan med et kartotek der rummer alt hvad fantasien kan begære.

Standeven

Standeven er en af de største metervarer møller i England og som også har mere end 100 års erfaring indenfor området. Med klienter i over 50 lande viser kun deres kvalitet og standarder er i top. De producerer nogle af verdens mest luksuriøse metervare man kan få, ved brug af gamle traditioner og nytænkning på området har de skabt sig et omdømme de fortjener. Deres kartotek af metervarer tilbyder alt hvad man kan ønske sig, fra tykkelse, mønstrer og typer af kvalitet. 

Holland & sherry

Holland & Sherry som også har mere end 150 års erfaring på området, ligger inde med et hav af muligheder af de mest luksuriøse kvaliteter man kan få. De er ikke kun eksperter indenfor uld, men også mange andre typer af stof, som silke, cashmere osv. Deres metervarer bliver altid spundet op til nutidens standarder for at sikre sig kvalitetsstandarden er i top og som også er med på moden. En stykke tøj i deres metervarer vil altid være en god investering.

Vitale Barberis Canonico

Vitale Barberis Canonico (VBC), de anerkendte italienere som er eksperter når det både kommer til jakkesæt og metervarer. De tilbyder alt fra sommerkvaliteter, til tykkere kvaliter til vinterens kolde sæson. Alt fra mønstrede metervare til den klassiske flade farve, i forskellige typer af designs og typer af uld blandinger. Deres produktion og grønne tilgang til det endelige resultat, sikrer at man altid vil stå med noget lækkert materiale i hænderne.

Jozwiak Poznan

JOZWIAK Poznan er vores trofaste leverandører når det kommer til vores stretch sæt. Deres slidstærke materialer og klassiske mønstre gør det muligt for os, altid at kunne tilbyde noget til hver en smag. De tilbyder lækre kvaliteter i både stretch, uld og uld/stretch blandinger, i flere forskellige mønstre. Man vil med sikkerhed få noget lækkert og holdbart, det perfekte valg hvis man er ude efter noget der vil stå med dig fast til hverdagen.