Sebastian Larsen
Sebastian Larsen
2021-09-15
Virkelig god service!
Marcus Schultz Carstensen
Marcus Schultz Carstensen
2021-08-05
Awesome customer service and fast personal suit-fit. Very knowledgeable about fabrics, dedicated for making good quality, and care about satisfying your needs. Finally, tailoring service comes at a good price, and I'm therefore sending my highest recommendations for MOD.
Thomas Herskind Olesen
Thomas Herskind Olesen
2021-04-23
Super service, skarpt koncept og super lækkert tøj, har nu købt to jakkesæt ved dem og de bliver bestemt ikke de sidste!
martin Haupt Johannsen
martin Haupt Johannsen
2021-04-20
Købte jakkesæt her fornyligt, var en rigtig god kundeservice oplevelse, priserne er fair og tøjet sidder som det skal, det er ikke sidste gang jeg kommer forbi.
Tony raagaard
Tony raagaard
2021-04-12
Go betjening
Casper Weibel
Casper Weibel
2021-03-31
Kvalitet og service i højeste klasse! Jeg har købt det perfekte sæt til mit bryllup som skal stå til sommer. Drengene hos MOD har virkelig styr på deres ting. Såsom, kvaliteter, accessoires, og hvad man ellers mangler til at få ens sæt til at spille maks. Jeg siger tusinde tak for hjælpen, og glæder mig til at rocke mit MOD x HOLM sæt.
christoffer thøsing
christoffer thøsing
2021-03-10
Fik lavet et ‘made to measure’ jakkesæt ifbm mit bryllup. Fantastisk service, gode kvalitetsvarer og fornuftige priser! Kan på det varmeste anbefale MOD!
Frederik Tronier Kapper
Frederik Tronier Kapper
2021-03-10
Du får meget mere end du betaler for! Jeg har handlet hos M.O.D i et par år og det agter jeg også at gøre i fremtiden. Robert og drengene leverer altid fantastisk service og en fair pris. Jeg fik lavet mit bryllupssæt gennem Made-to-Measure løsningen, hvor det kun er din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvilket sæt du løber afsted med. Designmæssigt tilfører M.O.D jakkesæt-looket væsentligt mere kant end de fleste andre udbydere på markedet. Så hvis du ønsker at købe et jakkesæt, men ikke vil ligne en bankmand fra Herning, synes jeg du skal kigge forbi M.O.D.
Thomas Teglbjaerg
Thomas Teglbjaerg
2021-02-25
Jakob Skulason Stefansson
Jakob Skulason Stefansson
2021-02-23
Fremragende betjening og stilede jakkesæt i lækre kvaliteter.
  


M•O•D
 er et dansk brand som leverer Jakkesæt til den moderne og elegante gentleman. Det ligger i vores DNA at lave skarpe jakkesæt til en yderst fornuftig pris kombineret med et højt serviceniveau. Kom forbi vores butik i København på Løngangstræde 25 – Vi glæder os til at se dig!

Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt os på
TLF: +45 53572124

Ved returnering af forsendte varer: Klik her